page-header

Uși rezidențiale

 

 1. Uși de garaj secționale

  Ușile de garaj secționale ale Valco respectă trei caracteristici generale :  funcționalitate, siguranță și confort.

   Un alt element care contează în alegerea ușilor de garaj este designul. Un design simplu și elegant reușește să completeze arhitectura generală a locuinței atât prin culoare cât și prin textură.
   Ușile secționale Valco sunt proiectate să reziste unui număr mare de cicluri de utilizare, având standarde de calitate superioară și fiabilitate dovedită în timp.       Sistemul inteligent de deschidere îți permite utilitatea completă a spațiului, datorită ridicării verticale și fixării ușii de garaj secționale pe tavan.
Indiferent dacă ușa de garaj secțională va fi montată în locuința proprie sau în spații comerciale sau industriale, Valco garantează că beneficiarii direcți se vor bucura de o izolare superioară atât termică cât și fonică. Datorită grosimii și calității materialului din care este confecționată, ușa de garaj secțională îți va aduce numai beneficii de lungă durată.

 

 

 

.

 

.

.

.

 

 

 

 

 

 

.

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Uși de garaj tip rulou

Valco susține că ușile de garaj tip rulou sunt o opțiune practică, ușoară și elegantă pentru orice locuință!

Ușile de garaj tip rulou sunt proiectate pentru a economisi spațiul de acționare al garajului. Sistemul de rulare al covorului în caseta superioară facilitează montarea cu ușurință în orice spațiu și este conceput pentru a ocupa o parte nesemnificativă din spațiul de depozitare. Automatizarea ușilor de garaj tip rulou îți permite confortul total și siguranța crescută la tentative de efracție. Printr-o singură apăsare de buton din telecomandă, ușa de garaj începe să se ruleze pe lamelele exterioare într-un timp scurt, iar în lipsa curentului, ușa de garaj tip rulou poate fi acționată manual, fără efort! Cu un design modern și atractiv, ușile de garaj tip rulou se potrivesc perfect atât cu arhitectura modernă, cât și cu cea clasică sau rustică.
Valco distribuie uși de garaj tip rulou standard sau personalizate, în funcție de culorile și dimensiunile dorite.

3. Uși de intrare în casă

Ușa reprezintă mai mult decât simplul acces în locuința ta! Este un element de design care îți permite accesibilitate și îți cucerește privirea prin simplitate și stil.

Valco este partenerul tău de încredere în alegerea ușii potrivite pentru spațiul tău. În funcție de arhitectura locuinței și de preferințele tale, îți punem la dispoziție o gamă diversificată de produse din care poți alege sau poți opta pentru o ușă de acces
personalizată în funcție de dimensiuni, materialul folosit și designul dorit.
Produsele distribuite de Valco utilizează o feronerie de înaltă calitate care îți permite o mobilitate mai ușoară, asigurând astfel un produs finit, de care vei beneficia o lungă perioadă de timp. Caracteristicile produselor noastre se disting printr-un sistem de
etanșare eficient și o construcție solidă și durabilă.
Siguranța, durabilitatea și accesibilitatea sunt caracteristicile de bază ale ușilor Valco. Bucură-te de o achiziție corectă la fiecare întrare în casă!

.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

4. Uși tehnice

Valco se specializează pe caracteristicile esențiale în confecționarea ușilor tehnice de calitate.

Ușile tehnice sunt des întâlnite în birouri, spații de depozitare și centre comerciale unde fluxul tranzitului este mai intens, iar rezistența și durabilitatea în timp sunt necesare. Ușile tehnice sunt ușile metalice multifuncționale și ușile rezistente la foc, ele fiind confecționate pentru a face față unui trafic ridicat.
Sunt un foarte bun izolator termic și fonic, fapt ce asigură un climat de lucru oportun pentru beneficiari. Rezistența la foc, vânt, etanșeitate la apă și la schimbări climatice severe fac ca ușile tehnice să fie cel mai bun aliat al spațiului tău.
În funcție de preferințele tale, Valco îți oferă posibilitatea să alegi din portofoliul nostru de uși tehnice, sau poți opta pentru uși personalizate în funcție de caracteristicile necesare.

Back to top of page