page-header

Uși automate

Ușile automate au devenit o necesitate pentru centrele comerciale,datorită eleganței designului și a funcționalității lor.

Valco îți propune uși glisante automate care îți vor aduce numai avantaje.
Montajul și întreținerea ușilor automate sunt ușor de realizat rapid și eficient, sunt elegante și se potrivesc cu orice tip de design al clădirii și oferă o notă ridicată de siguranță și de confort.
Ușile automate sunt perfecte pentru zonele cu trafic intens de persoane precum mall-uri, showroom-uri sau clădiri mari de birouri. Dotate cu sistem de blocare cu senzor, ușile automate se opresc instant când detectează o persoană prea aproape de marginile ușii, iar în cazurile de pericol precum incendii sau inundații, ușile glisante se deschid automat și permit evacuarea de urgență în condiții sigure.Inovația tehnologică și eleganța designului fac ca ușile automate să fie un trend popular, care nu se va demoda prea curând. Valco îți propune ușile automate standard, sau la alegere, ușile personalizate în funcție de dimensiuni, design și caracteristicile feroneriei și a sticlei folosite.

 

Back to top of page