page-header

Motoare și automatizări

1. Motoare pentru uși industriale

Automatizarea reprezintă una dintre cele mai puternice soluții industriale.

Sistemele de automatizare de la Valco pentru ușile industriale sunt potrivite pentru ușile secționale industriale, uși rulou, sau uși rapide din PVC. Domeniul de aplicabilitate al motoarelor pentru ușile industriale sunt diverse, astfel poți automatizaaccesul în hale industriale, garaje de mari dimensiuni, centre logistice sau centre comerciale.
Motoarele pentru ușile industriale dețin o tehnologie avansată care îți permite un sistem rapid de închidere – deschidere și de blocare – deblocare și oferă o acuratețe și fiabilitate maximă. În cazul lipsei curentului electric sau a altor factori perturbatori, ușile industriale automatizare dețin sisteme de decuplare pentru acționarea manuală de urgență.
Pentru un acces rapid, ușor și sigur, motoarele pentru ușile industriale de la Valco sunt soluția potrivită!

 

 

2. Motoare pentru uși rezidențiale

Automatizarea ușilor rezidențiale îți oferă confort de lungă durată!

Motoarele pentru ușile de garaj rezidențiale de la Valco sunt un beneficiu pe care îl poți integra cu succes în ritmul ușii tale de garaj.
Avantajele motoarelor pentru ușile rezidențiale sunt designul elegant de dimensiuni mici pentru a nu atrage atenția, forța de tracțiune a motorului, fiabilitatea și durabilitatea acestuia și sistemul de autoblocare și securitate împotriva efracțiilor.
Cu o simplă apăsare de buton, ușa de garaj a locuinței tale va începe să se ridice sigur și eficient, iar tu te poți bucura de un acces confortabil în locuința ta. Motoarele pentru uși rezidențiale de la Valco pot fi montate pe diferite sisteme de uși de garaj, în funcție de anumite caracteristici tehnice.
Suntem alături de tine pentru automatizarea completă a ușilor de garaj rezidențiale. Îți asigurăm montajul profesional și venim cu informații relevante pentru o eficiență de lungă durată.

 

Back to top of page