page-header

Uși metalice

1. Uși metalice rezistente la foc

Pentru Valco nu există riscuri în ceea ce privește siguranța la foc.

Ne-am axat pe certificarea ușilor rezistente la foc pentru a oferi garanția pentru performanță și securitatea la incendiu a clădirii tale. Îți putem oferi mai multe clase de uși rezistente la foc, precum clase foarte mari pentru ușile Valco de 60, 90 și 120 de minute. Există mai multe clasificări care sunt legate de performanța ușilor de foc. Fiecare clasificare descrie o performanță diferită în domeniul rezistenței la fum, a izolației termice și, evident, a rezistenței la foc în sine. Ușile rezistente la foc sunt testate în conformitate cu reglementările europene actuale și sunt certificate la cea mai înaltă clasificare posibilă
în conformitate cu EN 13501-2.

Pentru că investiția ta ține mai mult de securitate și siguranță, echipa Valco îți oferă toate informațiile necesare cu privire la standarde, certificări și performanțele ușilor rezistente la foc.

2. Uși multifuncționale

Ușile multifuncționale îți oferă mai multă flexibilitate pentru proiectele industriale!

Valco îți pune la dispoziție un portofoliu diversificat de uși multifuncționale de diferite culori și dimensiuni, în funcție de nevoile tale și de caracteristicile spațiului în care vor fi  montate.
Ușile metalice multifuncționale sunt construite din tablă de oțel cu miez de vată minerală, care îți asigură o bună izolare termică și fonică, fapt care constituie un beneficiu pentru mediul de lucru. Pot fi utilizate în hale industriale, birouri, magazine, spitale, școli, depozite sau în orice spațiu care are nevoie de rezistență, securitate și izolare garantată.
Valco distribuie uși metalice multifuncționale standard, iar la alegere se pot comanda uși personalizate, în funcție de grosimi, dimensiuni, culori și mecanisme de închidere – deschidere și de blocare.

Back to top of page